B&O Design

Het Asiatisch antiek van onze collectie met zijn eenvoudige en pure belijning past uitstekend bij hedendaags modern meubilair.

Sommige klanten verzoeken ons advies te verstrekken om de ideale keuze te maken van hedendaags meubilair in combinatie met Aziatische antieke meubelen.

Een aantal jaren geleden hebben wij in dat verband “B&O Design” opgericht, teneinde beter de specifieke vragen van onze klanten te beantwoorden betreffende interieur decoratie in het algemeen.

Op dit moment zijn wij de officiële verdeler van 2 verschillende hedendaagse collecties die uitstekend samengaan met Aziatisch antiek meubilair :


Luxy chairs

De zeer verfijnde stoelen van Luxy zijn perfect geschikt voor zowel het kantoor, thuis als voor eetkamerdoeleinden en zijn zowel beschikbaar in lederen als doorschijnende gaasleuning en zitting. Wij bieden alle mogelijke opties inzake comfort zoals automatische horizontale en verticale positionering, aluminium armleuningen, enz..

Luxy chairs


BIC carpets

Tenslotte zijn wij eveneens verdeler van de prachtige collectie tapijten van het Belgische merk Belgian International Carpets (BIC). De warme, aardse kleuren van de diverse uitvoeringen passen pefect bij de natuurlijke kleuren en strakke belijning van de Aziatische antieke meubelen.

BIC carpets


Graag verschaffen wij U meer informatie omtrent deze 2 hedendaagse collecties.

adminB&O Design