Garantie

Kwaliteit en authenticiteit van de aangeboden stukken is voor ons uiterst belangrijk en wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Elk meubel en kunstvoorwerp dat wij aanbieden wordt persoonlijk door ons team op verschillende plaatsen in China geselecteerd en aangekocht, ofwel bij particulieren of op lokale markten. Bij de aankoop spelen kwaliteit, originaliteit en trouwheid aan de typische stijl uiteraard de belangrijkste rol. Alle aangekochte stukken worden in ons restauratie atelier in het zuiden van China zorgvuldig door een team van Chinese restaurateurs tot hun oorspronkelijke staat hersteld. De oude, traditionele technieken worden hierbij altijd nauwkeurig toegepast. Na een zorgvuldige eindinspectie door ons ter plaatse volgt dan de verscheping per boot naar België. Wij staan dus persoonlijk garant voor elke etappe van het proces (aankoop, restauratie, transport).

Van elk meubel dat wij aanbieden hebben wij een foto ten tijde van de aankoop, dus vóór de restauratie wordt aangevat. De voor-en-na foto’s die U in onze showroom kan bezichtigen spreken voor zich.

Graag geven wij U ook uitleg omtrent de verschillende stijlen, de toegepaste restauratie technieken alsook de herkomst en authenticiteit van de aangeboden meubelen en kunstvoorwerpen.

Al onze meubelen en kunstvoorwerpen worden verkocht met een Certificaat van Authenticiteit.

Aangezien vertrouwen essentieel is inzake de verkoop van antiek, stellen wij alles in het werk om Uw vertrouwen te mogen verdienen.

adminGarantie